01. Ožujak 2024. 17:19
 

U subotu, 24. 02., nastavili smo s prvim turnirom, druge sezone ciklusa go turnira „Grđevačka četiri godišnja doba“- „Grđevačka zima 2024.“. Igralo se u Edukacijskoj sali u Velikom Grđevcu, švicarskim sistemom u tri kola. Vrijeme za razmišljanje je bilo 45 minuta po igraču uz byooyomi 3x20, uz komi od 6,5 poena. Nastupilo je šest igrača iz Bjelovara, Daruvara i Velikog Grđevca. Što se tiče rezultata, ovaj turnir nije imao iznenađenja, po kategorijama, jači igraći su pobijedili one slabije.

Pobjednik turnira sa tri pobjede je bio Vladimir Božoki. Drugo mjesto sa dvije pobjede je osvojio njegov brat Mirko. Treći je bio Danijel Procek sa isto dvije pobjede, ali slabijeg Buholc kriterija. Četvrto i peto mjesto dijele Davorin Pleško i Igor Kuhar sa jednom pobjedom. Bez pobjede je ostao Zoran Buđina. Turnir je vodio Velimir Kuhar.

Slijedeći turnir iz ovog ciklusa „Grđevačko proljeće 2024.“ je u svibnju.

Osim ovog turnira naši igrači u ožujku nastupaju na dva turnira Međuškolske go lige: 02.03. u OŠ „E.Kumučić“ u Velikoj Gorici i 16.03. OŠ „D.Kušlana“ u Zagrebu i 25. Cvjetnom go turniru, 10.03. u Velikoj Gorici.

 
 

  Preuzmite dokumente

 
  Novosti - Sve