Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

GO turnir – Ljeto 2023.19.7.2023.


U subotu 15.07., u Edukacijskoj sali, igrali smo treći GO turnir iz ciklusa četiri godišnja doba – Ljeto 2023.. Igrao se švicarski sistem u četiri kola, vrijeme za razmišljanje je bilo 75 minuta po igraču uz komi od 6,5 poena. Sve partije su bile ravnopravne. Prijavilo se 5 igrača. Prema ranijem dogovoru, ukoliko ima neparan broj prijavljenih igrača, da bi se dobio paran broj ( da svaki igrač u kolu ima svog para za igru ) samo se onda u turnir uključuje Velimir Kuhar (na ranije odigrana dva turnira, nije bilo potrebe za tim jer je bio paran broj igrača). Nažalost, to za posljedicu ima da se gotovo sigurno unaprijed zna pobjednik.


Najugodnije iznenađenje turnira je mladi Danijel Procek. On je u prvom kolu napravio najveće iznenađenje pobijedivši favoriziranog Mirka Božokija, što mu je na kraju donijelo osvajanje drugog mjesta. Danijel u zadnje vrijeme ozbiljnije radi na GO-u i to je počelo davati početne dobre rezultate.


Ostali rezultati, a samim tim i konačna mjesta igrača na tablici su primjerena njihovoj trenutnoj snazi. Zadnji turnir iz ovog ciklusa je na jesen.


Slijedeći turnir koji nas očekuje je 12. 08. U Lovrakovom centru 13. Memorijal Ivice Kuhara.


Velimir KuharObjavljeno: 19.7.2023.


  • ikona
    divider