Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

GO turnir – „Proljeće 2023.“12.5.2023.


Budući da je proljeće, onda je vrijeme za naš GO turnir – „Proljeće 2023.“, to je drugi turnir iz ciklusa „Četiri godišnja doba“. Turnir je zamišljen da njemu uz mlađe igrače nastupaju i stariji igrači, koji za razliku od mlađih (koji imaju najmanje mjesečno po jedan turnir u okviru Školske lige RH), oni nemaju tako često prilike za igru na turnirima.


U subotu 06.05., igralo se u Edukacijskoj sali u V. Grđevcu. Sistem natjecanja je bio švicarac sa četiri kola, a igralo je osam igrača. Vrijeme za razmišljanje je bilo 90 minuta po igraču. Sve partije bile su ravnopravne.


Umjesto Velimira, ulogu sudca i određivanje parova u švicarcu uspješno je preuzeo i odradio Darin Bosanac.


Pobjednik turnira je određen u trećem kolu međusobnim susretom braće Božoki, u kojem je bolji bio „mlađi“ Vladimir. Tako da se Mirko, s tri pobjede, morao zadovoljiti drugim mjestom. Nakon njih slijede četiri igrača sa po dvije pobjede: Davorin Pleško, Danijel Procek, Darin Bosanac i Igor Kuhar. Po kriteriju buholca Davorin je zauzeo treće mjesto. Sedmi je bio Zoran Buđina sa jednim bodom, da bi zadnji, bez bodova, bio Krunislav Petrović (koji je morao otići nakon drugog kola).


Slijedeći turnir iz ovog ciklusa – „Ljeto 2023.“ je srpnju.


Mladi, u međuvremenu, 20. i 21. svibnja u Stubičkim Toplicama igraju na Otvorenom prvenstvu RH, i na završnom turnir Školske lige koji se igra 10. lipnja u Lovrakovom centru.Objavljeno: 12.5.2023.


  • ikona
    divider