Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Župan posjetio Općinu i novoobnovljenu školu u Donjoj Kovačici6.9.2020.


U petak 4. rujna župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs posjetio je Općinu Veliki Grđevac, odnosno potpuno obnovljenu područnu školu u Donjoj Kovačici.


Župana su pri posjetu školi dočekali općinski načelnik Tomislav Pavlečić, ravnateljica Osnovne škole Mate Lovraka, Marina Balen, te djelatnici škole.


Obnova područne škole u Donjoj Kovačici prema planu je završena prije početka nove školske godine, te potpuno opremljena i spremna za nastavu dočekuje učenike u ponedjeljak.


Na školi su izvedeni radovi na izolaciji vanjskih zidova, povećanju toplinske zaštite poda prema tlu, povećanju toplinske zaštite stropa prema negrijanom prostoru, kao i rekonstrukcija sustava grijanja.


Obnova škole koštala je 1.2 milijuna kuna, od čega je veliki dio povučen iz EU fondova, dok je ostatak izdvojila županija.


Ovime je zaključena obnova školskih objekata na području Općine na kojima je u suradnji s OŠ Mate Lovraka s 15 milijuna kuna sudjelovala Bjelovarsko-bilogorska županija. Podsjetimo, ranije je obnovljena Osnovna škola Mate Lovraka u Velikom Grđevcu, područna škola u Pavlovcu, te školosko-sportska dvorana koja se nalazi u sklopu OŠ Mate Lovraka, koja bi također trebala biti predstavljena u narednim danima.Objavljeno: 6.9.2020.