Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

JAVNI UVID U PROGRAM RASPOLAGANJA DRŽAVNIM POLJOP. ZEMLJIŠTEM27.9.2019.


Na temelju članka 29. stavka 6. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN broj 20/18) i članka 63. Statuta Općine Veliki Grđevac ( Službeni glasnik Općine Veliki Grđevac br. 5/09) i Odluke o početku javnog uvida u Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Veliki Grđevac, Općinski načelnik  objavljuje 


 


OBAVIJEST  


 


o početku javnog uvida u prijedlog  Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Veliki Grđevac   


 


1. Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Program raspolaganja) upućuje se na pribavljanje mišljenja prijedloga i primjedbi javnosti.


2. Javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja trajat će 15 dana, u periodu od 30. rujna 2019. godine do 15. listopada 2019. godine u prostorijama Općine Veliki Grđevac, Trg Mate Lovraka 3,  svakim radnim danom u vremenu od 8:00 do 14:00 sati, a isti će biti objavljen na mrežnim stranicama Općine Veliki Grđevac, www.veliki-grdjevac.hr


3. Svi zainteresirani za vrijeme trajanja javnog uvida mogu svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe dostaviti:


- redovnom poštom na adresu Općina Veliki Grđevac, Trg Mate Lovraka 3, 43270 Veliki Grđevac s naznakom „Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem“ do 15. 10. 2019.


- mogu upisati u Knjigu primjedbi koja se nalazi uz prijedlog Programa raspolaganja koji je izložen u prostorijama Općine Veliki Grđevac.


3. Sva mišljenja, prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisani, potpisani imenom i prezimenom, s adresom podnositelja i u navedenom roku dostavljeni jer u protivnom se neće uzeti u razmatranje, niti će biti sastavni dio Izvješća o javnom uvidu.


4. Po završetku javnog uvida izradit će se Izvješće o javnom uvidu u prijedlog Programa raspolaganja te će biti objavljen na službenim stranicama Općine Veliki Grđevac.


5. Sukladno članku 29. stavak 7. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN broj 20/18) sva mišljenja, primjedbe i prijedlozi dostavit će se na odlučivanje Općinskom vijeću Općine Veliki Grđevac.


 Objavljeno: 27.9.2019.


 • ikona
  dividerikona
  dividerikona
  dividerikona
  dividerikona
  divider