Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Veliki Grđevac16.6.2017.


U srijedu 13. lipnja 2017. godine održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Veliki Grđevac.


Sjednici je nazočilo svih 14 izabranih vijećnika, od kojih je pet izabrano s liste Hrvatska narodna stranka-liberalni demokrati ( Darko Krmela, Ivan Čolik, Zlata Herout, Eugen Horvat, Zorica Šakanović ), četiri s liste Damir Bajs – Nezavisna lista (Zvonimir Nejedli, Stjepan Blažeković, Ivan Čer, Marija Kalenik), tri vijećnika s koalicijske liste HDZ-a i HSLS-a (Zlatko Grdinić, Milenko Svinjarević, Doroteja Moguš,) jedan vijećnik s liste ORAH-a (Marica Čičak) ,) jedan vijećnik s liste HSP-a (Valentin Pavlović) .


Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Veliki Grđevac izabran je Zvonimir Nejedli, a za potpredsjednike izabrani su Darko Krmela i Zlatko Grdinić. Na sjednici su donesene i odluke o izboru članova u Odbor za poljoprivredu i gospodarstvo i Odboru za društvene djelatnosti kao stalnih radnih tijela općinskog vijeća.


Prisutnima se obratio i Općinski načelnik Općine Veliki Grđevac te uputio čestitke izabranim vijećnicima , zaželio im puno uspjeha u radu te donošenje dobrih odluka za razvoj i napredak naše Općine i svih stanovnika neovisno o stranačkoj pripadnosti.Objavljeno: 16.6.2017.