Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

SAJAM KREATIVNOSTI U VELIKOM GRĐEVCU12.6.2017.


Sajam kreativnosti i Kulturno Ljeto u Velikom Grđevcu


            Kao i svake godine do sada u proteklih nekoliko godina, 03. lipnja 2017. godine, u sklopu 30. Lovrakovih dana kulture održana je manifestacija „Sajam Kreativnosti“. Sam program manifestacije započeo je u 11. sati svečanim otvorenjem u Centru Mate Lovraka. Zatim je uslijedio kulturno-umjetnički i dramski program. Program je na duhovit i zabavan način vodio vositelj Tomislav Čurković. Nastupali su sa svojim točkama domaći KUD „Mato Lovrak“ iz Velikog Grđevca s velikim i malim sastavom, mažoretkinje grada Grubišnog Polje, Kućni teatar „Škripzikl“ iz Velikog Grđevca, UŽ Hrvatsko srce. Kao i do sada na sajmu se okupilo mnoštvo izlagača sa svojim kreacijama, proizvodima i uradcima. I ove godine na sajmu su prisustvovali članovi likovne kolonije Leonardo iz Grubišnog Polja. Kraj Manifestacije obilježila je bogata gastronomska ponuda domaćih jela. Istog dana u Domu kulture „Mato Lovrak“ Klub Velikogrđevčana organizirao je već tradicionalno druženje uz prigodni program, pjesmu, ples i tombolu.


U nedjelju, 04. lipnja 2017. na rukometnom igralištu OŠ Mate Lovraka organizirano je Kulturno ljeto. U kulturno- umjetničkom i zabavnom programu, koji je započeo u 16:00 sati sudjelovala su brojna Kulturno-umjetnička društva. Posjetiteljima su bila ponuđena brojna tradicionalna jela ovog kraja koja su mogli degustirati.


U sportskom djelu programa održana je nogometna utakmica između NK Bilo iz Velike Pisanice i NK Gordowe iz Velikog Grđevca.Objavljeno: 12.6.2017.