Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

UGOVOR O IZGRADNJI BAZENA U VELIKOM GRĐEVCU1.7.2015.


U ponedjeljak, 29. lipnja 2015., u Općini Veliki Grđevac, potpisan je ugovor između naručitelja Općine Veliki Grđevac i zajednice ponuditelja tvrtki Cesta d.d., Rotora d.o.o. Bjelovar i Termoplina d.o.o. Bjelovar. Radi se o ugovoru o izvođenju radova, rekonstrukcije, dogradnje i prenamjene postojeće sportsko-rekreacijske građevine i bazena te izgradnje novih bazena i igrališta koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


Ugovor je potpisan između načelnika Općine Veliki Grđevac Marijana Dautanca i predstavnika navedenih tvrtki. Potpisivanju ugovora nazočili su i partneri bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs s suradnicima i Regionalna razvojna agencija- RERA.


Načelnik Općine Veliki Grđevac Marijan Dautanac je u svom govoru istaknuo kako je ovo projekt o kojem je Veliki Grđevac sanjao četrdeset godina te je iskoristio prigodu da pozvati nazočne da dođu na otvorenje kupališne sezone 2016. u Veliki Grđevac. Planirani su građevinski radovi, obrtnički radovi, radovi uređenja okoliša, vodovod i kanalizacija, elektroinstalacije, bazenska tehnika, vertikalno podizna stolica, prometnica (prilazna cesta, parkiralište), radovi uklanjanja te solarna elektrana.


Izvođači radova na ovom projektu biti će bjelovarske tvrtke. S tim u svezi, direktor tvrtke Ceste d.d. zahvalio je županu Damiru Bajsu i načelniku Marijanu Dautancu na ukazanom povjerenju te istaknuo kako mu je drago da su dobili posao na ovako zahtjevnom projektu kao zajednica ponuditelja.


Župan Damir Bajs rekao je kako ovaj projekt pokazuje važnost suradnje i partnerskih odnosa te istaknuo kako je ovo jedini projekt koji su nakon dugo godina dobili naši izvođači. cilj nam je bio da pokušamo dobiti sredstva koja su ključna za razvoj konkurentnosti našeg kraja.


Projekt „Vlakom kreacije do bazena imaginacije“ je projekt javne turističke infrastrukture lokalnog karaktera s ciljem razvoja selektivnog oblika turizma kao što je sportsko-rekreativni i dječji/obiteljski turizam. Projekt doprinosi raznolikosti turističke ponude, razvoju gospodarstva i stvaranju novih radnih mjesta.Objavljeno: 1.7.2015.