Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Općina Veliki Grđevac na 20. jesenskom međunarodnom sajmu u Gudovcu

Općina Veliki Grđevac i ove će godine nastupiti na 20. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu od 07. - 09. rujna.


Kao i proteklih godina Veliki Grđevac nastupit će pod okriljem LAG-a Sjeverna Bilogora u kojem udruženo djeluje 9 susjednih općina (Veliki Grđevac, Velika Pisanica, Nova Rača, Severin, Šandrovac, Velik... detaljnije


Pomoćnik ministra gospodarstva Alen Leverić u posjeti Velikom Grđevcu

Pomoćnik ministra posjetio je općinu Veliki Grđevac, gdje je lokalna samouprava, ali i tamošnji poduzetnici zainteresirani za iskorištavanje sunčeve enegije na školama, seoskim domovina i poslovnim objektima. U Gornjoj Kovačici je već u probnoj proizvodnji elektrana snage 10 kw, ističe načelnik općine Marijan Dautanac.

... detaljnijeSajam kreativnosti

Kao i svake godine do sada u proteklih 6 godina, u sklopu Lovrakovih dana kulture održana je manifestacija „Sajam Kreativnosti“. Sam program manifestacije zbog vremenskih neprilika pomaknut je za sat vremena pa je započeo u 11. sati svečanim otvorenjem u Centru Mate Lovraka.


Zatim je uslijedio kulturno-umjetnički i dramsk... detaljnije


PROSLAVA DANA OPĆINE I DANA ŽUPE SVETOGA DUHA – DUHOVI

Kao i svake godine do sada u proteklih 14 godina, proslavljen je Dan Općine Veliki Grđevac na blagdan Duhova, što je i Dan Župe Svetoga Duha.


Sam program obilježavanja Dana Općine počeo je u petak 25. svibnja 2012.g. svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Veliki Gređevac. Neposredno pred svečanu sjednicu Općinskog vijeća, ... detaljnije


< natrag