Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Pomoćnik ministra gospodarstva Alen Leverić u posjeti Velikom Grđevcu

Pomoćnik ministra posjetio je općinu Veliki Grđevac, gdje je lokalna samouprava, ali i tamošnji poduzetnici zainteresirani za iskorištavanje sunčeve enegije na školama, seoskim domovina i poslovnim objektima. U Gornjoj Kovačici je već u probnoj proizvodnji elektrana snage 10 kw, ističe načelnik općine Marijan Dautanac.

... detaljnijeSajam kreativnosti

Kao i svake godine do sada u proteklih 6 godina, u sklopu Lovrakovih dana kulture održana je manifestacija „Sajam Kreativnosti“. Sam program manifestacije zbog vremenskih neprilika pomaknut je za sat vremena pa je započeo u 11. sati svečanim otvorenjem u Centru Mate Lovraka.


Zatim je uslijedio kulturno-umjetnički i dramsk... detaljnije


NAJAVA - Manifestacija

Sajam kreativnosti manifestacija je u sklopu Lovrakovih dana kulture pod pokroviteljstvom Općine Veliki Grđevac.Ove  godine manifestacija će poprimit obilježje Međunarodne manifestacije te će tom prilikom biti potpisan sporazum o prijateljskoj suradnji između općina Veliki Grđevac i Općine Buzsak iz Republike Mađarske.


Cilj... detaljnije


PROSLAVA DANA OPĆINE I DANA ŽUPE SVETOGA DUHA – DUHOVI

Kao i svake godine do sada u proteklih 14 godina, proslavljen je Dan Općine Veliki Grđevac na blagdan Duhova, što je i Dan Župe Svetoga Duha.


Sam program obilježavanja Dana Općine počeo je u petak 25. svibnja 2012.g. svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Veliki Gređevac. Neposredno pred svečanu sjednicu Općinskog vijeća, ... detaljnije


< natrag