Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Otvorenje SRC Veliki Grđevac

 Imaginacija postala stvarna -


U petak 01.07.2016. godine otvoren je Sportsko – rekreacijski centar u Velikom  Grđevcu. Kompleks se sastoji od 25 metarskog dubokog bazena, plitkog bazena za djecu s dvije „gljive“, te hidromasažnog bazena s ljekovitom vodom.


Velikom događaju za općinu nazočili s... detaljnije
dodan je video


JAVNI NATJEČAJ

Općina Veliki Grđevac raspisuje javni natječaj za DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U SPORTSKO REKREACIJSKOM CENTRU VELIKI GRĐEVAC, PETRA PRERADOVIĆA 4, a sastoji se od caffe bara sa sanitarnim čvorom sa 55,71 m2,  natkrivene terase sa 191,36 m2 i spremišta sa 13,35 m2, odnosno ukupne površine 260,42 m2.

... detaljnije


POZIV SVIM ZAINTERESIRANIM POLJOPRIVREDNICIMA

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA BJELOVARSKO BILOGORSKE ŽUPANIJE poziva sve zainteresirane poljoprivrednike 13. lipnja 2016. godine u 10h na predavanje s temom najavljenih natječaja iz programa ruralnog razvoja RH za 2016. godinu. 


Predavanje će se održati u prostoriji komunalnog poduzeća, na adresi Kralja... detaljnije


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM OPĆINE VELIKI GRĐEVAC

Općina Veliki Grđevac u suradnji s tvrtkom Nove mogućnosti d.o.o. izradila je Strateški razvojni program u kojem je plan definirati strateške razvojne projekte koji bi se financirali sredstvima iz EU fondova i nadležnih ministarstva. Usklađenost ovih razvojnih dokumenata je vrlo jak argument i osigurava relevantnost za dobivanje ce... detaljnije

PROGLAŠENA ELEMENTARNA NEPOGODA UZROKOVANA MRAZOM

Župan Damir Bajs proglasio je elementarnu nepogodu na području Bjelovarsko-bilogorske županije na poljoprivrednim usjevima i dugogodišnjim nasadima, zbog vremenskih nepogoda uzrokovanim niskim temperaturama i mrazom koje su dana 25. i 26. travnja 2016. godine prouzročile štetu.


... detaljnije< natrag