Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


JAVNI NATJEČAJ

Općina Veliki Grđevac raspisuje javni natječaj za DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U SPORTSKO REKREACIJSKOM CENTRU VELIKI GRĐEVAC, PETRA PRERADOVIĆA 4, a sastoji se od caffe bara sa sanitarnim čvorom sa 55,71 m2,  natkrivene terase sa 191,36 m2 i spremišta sa 13,35 m2, odnosno ukupne površine 260,42 m2.

... detaljnije


POZIV SVIM ZAINTERESIRANIM POLJOPRIVREDNICIMA

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA BJELOVARSKO BILOGORSKE ŽUPANIJE poziva sve zainteresirane poljoprivrednike 13. lipnja 2016. godine u 10h na predavanje s temom najavljenih natječaja iz programa ruralnog razvoja RH za 2016. godinu. 


Predavanje će se održati u prostoriji komunalnog poduzeća, na adresi Kralja... detaljnije


STRATEŠKI RAZVOJNI PROGRAM OPĆINE VELIKI GRĐEVAC

Općina Veliki Grđevac u suradnji s tvrtkom Nove mogućnosti d.o.o. izradila je Strateški razvojni program u kojem je plan definirati strateške razvojne projekte koji bi se financirali sredstvima iz EU fondova i nadležnih ministarstva. Usklađenost ovih razvojnih dokumenata je vrlo jak argument i osigurava relevantnost za dobivanje ce... detaljnije

PROGLAŠENA ELEMENTARNA NEPOGODA UZROKOVANA MRAZOM

Župan Damir Bajs proglasio je elementarnu nepogodu na području Bjelovarsko-bilogorske županije na poljoprivrednim usjevima i dugogodišnjim nasadima, zbog vremenskih nepogoda uzrokovanim niskim temperaturama i mrazom koje su dana 25. i 26. travnja 2016. godine prouzročile štetu.


... detaljnije


Pomoć općine za novorođenu djecu

Općina Veliki Grđevac ponovno je, baš kao i prijašnjih godina, odlučila pomoći roditeljima novorođenčadi. Tako je općinski načelnik, gospodin Marijan Dautanac, odlučio i ove godine iz općinskog proračuna izdvojiti iznos od 1.000,00 kn za svako dijete rođeno u 2016. godini, koji bi trebao pomoći roditelji... detaljnije< natrag