Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


ŠKOLSKE BILJEŽNICE ZA SVE ŠKOLARCE

Općina Veliki Grđevac, sukladno raspoloživim financijskim mogućnostima, pomaže roditeljima olakšati izdatke za narednu školsku godinu te će financirati kupnju kompleta školskih bilježnica i školskog pribora za sve školarce od 1.-8. razreda s područja općine Veliki Grđevac. Bilježnice i školski pribor će ... detaljnije

PROGLAŠENA ELEMENTARNA NEPOGODA UZROKOVANA SUŠOM

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs danas, 24. kolovoza 2017., na zahtjev 3 Grada Daruvara, Čazme i Grubišnog Polja, te 11 Općina Dežanovac, Hercegovac, Kapela, Končanica, Nova Rača, Rovišće, Sirač, Štefanje, Velika Pisanica, Velika Trnovitica i Veliki Grđevac proglasio je elementarnu nepogodu od suše za navedene ... detaljnije


Međunarodni tjedan mladih u Općini Veliki Grđevac

Na Športsko rekreativnom centru Kukavica i na bazenima Veliki Grđevac obilježen je Međunarodni tjedan mladih koji se održava već sedmu godinu zaredom u periodu od 6. do 13. kolovoza. I ovog su puta sudionici tijekom sedam dana imali priliku sudjelovati u bogatom programu u obliku rad... detaljnijeTeniski turnir 2017.

Završen je ovogodišnji teniski turnir u Velikom Grđevcu koji se zadnja 2 tjedna održavao na teniskom terenu SRC-a Veliki Grđevac.


Pobjednik i ovogodišnjeg izdanja turnira je Luka Morosavljević koji je u neizvjesnom finalu bio bolji od Josipa Katekovića 2:1 u setovima.


Čestitke pobjedniku i hvala svima... detaljnije< natrag