Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Strateški razvojni program Općine Veliki Grđevac za period 2015. do 2020.godine

Strateški razvojni program Općine Veliki Grđevac za period 2015. do 2020.godine, temeljni je dokument, kao što iz naziva proizlazi, koji treba poslužiti kao svojevrsni putokaz ka stvaranju bolje poduzetničke klime na području Općine Veliki Grđevac, određivanja prioriteta gospodarskih aktivnosti,  odnosno gospodarskog razvoja u... detaljnije

Prijava nepropisno odbačenog otpada

Sukladno odredbi čl. 36. st. 2. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (Narodne novine br. 94/13) obveza je jedinice lokalne samouprave uspostava sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu. Ukoliko primijetite nepropisno odbačen otpad potrebno je popuniti priloženi obrazac i isti dostaviti na adresu Općina Veliki Grđevac, Trg... detaljnije

24. Jesenski međunarodni sajam u Gudovcu

Općina Veliki Grđevac i ovaj put nastupila je na Bjelovarskom sajmu prezentirajući kulturno turističke i gospodarske segmente svoje općine. Povodom tog događaja ugostila je delegaciju iz prijateljske općine Buzsak iz Mađarske te ih upoznala sa turističkim i kulturnim lokalitetima kao što su Kukavica, Lovrakov centar, poučna staza te novoi... detaljnijeNOĆNO KUPANJE U VELIKOM GRĐEVCU !!!

Željni ste zabave i dobrog provoda ili možda želite provesti romantićne trenutke uz svijeće na terasi ugostiteljskog objekta? 


Uprava kupališta Sportsko rekreacijskog centra Veliki Grđevac za vas organizira srijedom i subotom noćno kupanje uz živu glazbu i DJ-a. 


Dođite i ugodno se zabavite te uživajte uz... detaljnije< natrag