Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Javni uvid u PRPZ

Ovim putem izvještavamo o završenom Javnom uvidu u Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republiki Hrvatske za područje Općine Veliki Grđevac. Izvješće o provedenom Javnom Uvidu možete vidjeti u prilogu ove obavijesti.

... detaljnije

Svečano otvoren novouređeni Dječji vrtić "Slatki potok"

U sklopu proslave dana oslobođenja 03. studenog 2018. godine održano je i svečano otvorenje novouređenog Dječjeg vrtića "Slatki potok" koji se nalazi u sklopu Osnovne škole Mate Lovraka.


Novouređene i proširene prostorije dječjeg vrtića svečano su otvorili načelnik općine Veliki Grđevac Marijan Dautanac, župan Bjelovars... detaljnije


Sastanak predstavnika općine Veliki Grđevac i općine Buzsak

U subotu 03. studenog 2018. Godine s početkom u 10 sati, prije obilježavanja obljetnice oslobođenja općine Veliki Grđevac, na Centru Mato Lovrak održan je sastanak predstavnika općine Veliki Grđevac i općine Buzsak (HU) s ciljem priprme projekta za Interreg VA Hrvatska – Mađarska program prekogranične suradnje.


Sastanku su nazo... detaljnije


27. OBLJETNICA OSLOBOĐENJA OPĆINE

U subotu 03. studenog 2018. godine općina Veliki Grđevac  proslavila je 27. obljetnicu oslobođenja područja današnje općine.


Svečanost je obilježena Svetom misom u župnoj crkvi u Velikom Grđevcu i polaganjem vjenaca na spomenik poginulim braniteljima.


Također, u Domu kulture održana je svečana sjednica op... detaljnije


Zabava uz komušanje u prekrasnom jesenskom ambijentu Lovrakovog centra

Komušanje na Lovrakovom centru održano u subotu 27. listopada 2018. godine prošlo je jako dobro, prije svega zahvaljujući velikom broju posjetitelja koji su se došli zabaviti uz komušanje, što je bio i cilj ovog događanja.


Također, vremenske prilike su bile dobre, a prekrasan jesenski ambijent Lovra... detaljnije< natrag