Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Općina Veliki Grđevac prisustvovala je na 27. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu gdje je i ove godine prezentirala svoju turističku, gospodarsku, kulturnu i gastronomsku ponudu.

... detaljnijeVikend na bazenima Veliki Grđevac

Iza nas je još jedan gotovo savršeni vikend na bazenima, kojeg su u subotu prije noćnog kupanja svojim nastupom uljepšali Franto i Matylda.


Sve se nastavilo u nedjelju kada su mnogi iz okolice, ali i udaljenih mjesta došli potražiti osvježenje na našim bazenima, pa su bazeni još jednom o... detaljnije


Noćno kupanje na bazenima uz F kao Franto! & Matylda show

Ovu smo subotu na bazenima za vas, uz noćno kupanje, pripremili nešto posebno. Dolaze nam dobro poznati Frki, Franto i još mnoštvo komičnih likova, sve u jednoj osobi. Radi se naravno o našem Romanu Dautancu koji će vas zabavljati i nasmijavati u suradnji s Matyldom, majstoricom holahopa. Tako Romano i Franto dolaze n... detaljnijeNatjecanje orača u Općini Veliki Grđevac

U petak 26. srpnja u Pavlovcu održano je 18. natjecanje orača i 10. natjecanje u oranju konjskim zapregama Bjelovarsko-bilogorske župani.


Natjecatelji, njih ukupno 21, natjecali su se u dvije discipline, ravnjak i premetnjak.


U organizaciji su uz Općinu Veliki Grđevac sudjelovali Bjelovarsko-bilogorska županija, župa... detaljnije< natrag