Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Dodjela stipendija u akademskoj 2020./2021. godini

Nakon završenog javnog poziva za stipendiranje, Općina Veliki Grđevac je uz tri aktualne, dodijelila još dvije stipendije redovnim studentima koji imaju prebivalište na području Općine Veliki Grđevac, a koji su upisani na visoka učilišta (fakultete) u Republici Hrvatskoj.


Visina stipendije iznosi 500,00 kn... detaljnije


POTPISIVANJE UGOVORA - POTPORA MLADIM OBITELJIMA

Nakon što je raspisan Javni poziv mladim obiteljima za dodjelu potpora za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliki Grđevac, sedam mladih obitelji iskoristile su mogućnost dobivanja 15.000,00 kn za kupnju ili gradnju stambenog objekta i do 10.000,00 kuna za rekonstrukciju postojećeg stambenog prostora. 


<... detaljnije


ŽUPAN DAMIR BAJS U RADNOM POSJETU OPĆINI VELIKI GRĐEVAC

Tijekom radnog posjeta općini Veliki Grđevac, Bjelovarsko – bilogorski župan Damir Bajs u petak 6. studenog 2020. susreo se s predstavnicima Matice umirovljenika općine Veliki Grđevac s čijom je predsjednicom Marijom Kalenik potpisao ugovor o financiranju projekta matice po ovogodišnjem županijskom Javnom pozivu. Ugovor je potpisan ... detaljnije


29. Obljetnica oslobođenja Općine Veliki Grđevac

U utorak 03. studenog 2020. godine općina Veliki Grđevac  proslavila je 29. obljetnicu oslobođenja područja današnje općine.


Obljetnica je obilježena Svetom misom u župnoj crkvi u Velikom Grđevcu i polaganjem vijenaca na spomenik poginulim braniteljima, te na groblju u Velikom Grđevcu.


Zbog pandemija viru... detaljnije< natrag