Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Raspored rada mobilnog reciklažnog dvorišta

Pogledajte raspored rada mobilnog reciklažnog dvorišta za zbrinjavanje otpada na području Općine Veliki Grđevac. 


Podsjetimo, reciklažno dvorište je mobilno i prevozit će se od naselja do naselja Općine, gdje će mještanima biti na raspolaganju za odlaganje otpada.


Investicija je vrijedna 156.000,... detaljnije


OBNAVLJANJE ISKAZNICE ZA UPOTREBU SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA

Poštovani poljoprivrednici,


Općina Veliki Grđevac u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem "Omega" iz Virovitice organizira edukaciju kako bi mogli obnoviti iskaznice za održivu upotrebu pesticida odnosno mogli kupovati i koristiti sredstva za zaštitu bilja. Stoga vas ovim putem obavještavamo da se, ukoliko... detaljnije

Preminuo je Željko Pavičić

Željko Pavičić, tekstopisac, skladatelj, kompozitor, autor brojnih glazbenih uspješnica, preminuo je u petak 29. siječnja 2021. godine od posljedica korona virusa.


Iako rođen u Nuštru, Željko je Veliki Grđevac smatrao svojim zavičajem jer ga s Grđevcom povezuju najljepše mladenačke uspomene, kojih se često prisje... detaljnije


Mobilno reciklažno dvorište

Načelnik Općine Veliki Grđevac Tomislav Pavlečić u četvrtak 28. siječnja je od tvrtke „Hado Technik“ d.o.o. Zagreb preuzeo Mobilno reciklažno dvorište za zbrinjavanje otpada na području Općine Veliki Grđevac. 


Kao što i naziv govori, reciklažno dvorište je mobilno i prevozit će se od naselja do n... detaljnije


PROJEKT “PLETENICA ŽIVOTA ŽIVOTA-FAZA II”

Općina Veliki Grđevac u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom provodi još jedan projekt “Pletenica života-faza II”.


U projektu vrijednom 1,5 milijun kuna organiziran je i dnevni boravak, koji je mjesto okupljanja, druženja i organiziranja aktivnosti naših mještana starije životne dobi.


... detaljnije< natrag