Trg Mate Lovraka 3, Veliki Grđevac
Tel: 043/461-666; 461-609

Vijesti

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati

Vijesti


Pomoć stradalima u potresu

Sa željom da Općina Veliki Grđevac i njeni žitelji pruže prvu neophodnu pomoć stradalim osobama s područja gradova Petrinje, Siska i Gline, obavještavamo Vas i molimo da donirate prehrambene namirnice (konzerviranu hranu, juhe u vrećici, brašno, šećer, vodu u bocama, tjesteninu, rižu i sl.), higijenske potrepštine, či... detaljnije


Dodjela stipendija u akademskoj 2020./2021. godini

Nakon završenog javnog poziva za stipendiranje, Općina Veliki Grđevac je uz tri aktualne, dodijelila još dvije stipendije redovnim studentima koji imaju prebivalište na području Općine Veliki Grđevac, a koji su upisani na visoka učilišta (fakultete) u Republici Hrvatskoj.


Visina stipendije iznosi 500,00 kn... detaljnije


ŽUPAN DAMIR BAJS U RADNOM POSJETU OPĆINI VELIKI GRĐEVAC

Tijekom radnog posjeta općini Veliki Grđevac, Bjelovarsko – bilogorski župan Damir Bajs u petak 6. studenog 2020. susreo se s predstavnicima Matice umirovljenika općine Veliki Grđevac s čijom je predsjednicom Marijom Kalenik potpisao ugovor o financiranju projekta matice po ovogodišnjem županijskom Javnom pozivu. Ugovor je potpisan ... detaljnije


29. Obljetnica oslobođenja Općine Veliki Grđevac

U utorak 03. studenog 2020. godine općina Veliki Grđevac  proslavila je 29. obljetnicu oslobođenja područja današnje općine.


Obljetnica je obilježena Svetom misom u župnoj crkvi u Velikom Grđevcu i polaganjem vijenaca na spomenik poginulim braniteljima, te na groblju u Velikom Grđevcu.


Zbog pandemija viru... detaljnije< natrag